2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

GEO4901-4901E kodlu Tasarım Projesi Konuları ve Tercih Formları

Değerli Öğrenciler,
Tasarım Projesi Tercih Formlarının en geç 13 Ekim 2023 Cuma günü Saat 10:00'a kadar Bölüm Başkanlığı Sekreterliği (geomatik@itu.edu.tr) e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

GEO 4901/4901E kodlu Tasarım Projesi dersi öğrencilerimizin dikkatine;
Değerli öğrencilerimiz, yayınlanmış olan tasarım projesi konuları içinden seçeceğiniz maksimum üç adet proje için öncelikle ilgili öğretim üyesi ile iletişime geçip onay almanız ve sonrasında GEO/GEOE kodlu Tasarım Projesi Tercih Formunu doldurmanız gerekmektedir.

JDF 492/492E kodlu Tasarım Projesi dersi öğrencilerimizin dikkatine;
Değerli öğrencilerimiz, ilan edilen tasarım projesi konularından tercih yapmayınız (ilan edilen tasarım projeleri konuları GEO kodlu öğrenciler içindir). Tasarım projesi konusu için öncelikle çalışmak istediğiniz öğretim üyesi ile irtibata geçiniz, JDF kodlu olduğunuzu belirterek konunuzu belirlemeniz ve sonrasında JDF kodlu Tasarım Projesi İstek Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Geomatik Mühensisliği Bölüm Başkanlığı